A benefici de

8è TORNEIG DE GOLF SOLIDARI

Aquest any el VIII Torneig de golf de la Fundació PortAventura es realitzarà al camp LAKES de Lumine.

Donat l’èxit de la modalitat de joc a la darrera edició, aquest any tornarà a ser Scramble per parelles. Es tracta d’una modalitat de joc per equips on tots surten del mateix tee, trien la bola millor col·locada i des d’aquest punt tornen a jugar tots el cop següent, i així successivament fins a acabar cada forat. En paral·lel farem un bateig de golf per a les associacions Taller Baix Camp i Aprodisca, entitats beneficiàries del torneig d’aquest any.

L’esdeveniment culminarà a la Casa Club Lakes, amb una còctel, un joc d’Approach solidari i el tradicional lliurament de premis i sorteig.

Si no pots assistir al torneig però vols col·laborar pots fer un donatiu.

8è TORNEIG DE GOLF SOLIDARI

EVENT FINALITZAT

Gràcies per participar

Dissabte passat 4 de novembre, la Fundació PortAventura va celebrar la vuitena edició del seu Torneig de Golf Solidari en les instal·lacions del Infinitum Golf.           

El Torneig va tenir lloc, una vegada més, en els privilegiats camps de golf de Infinitum Golf, situats en un entorn incomparable, a la vora de la mar i envoltats de naturalesa mediterrània.

La recaptació de la jornada, 10.170€, es va destinar al suport de l’acció social de les dues entitats beneficiàries i les famílies que les integren.         

Programa

07:30 – 08:45 h
Arribada i esmorzar.

09:30 h
Inici del joc.

10:30 – 13:00 h
Servei Half Way.

14:30 h
Final torneig.

14:30 – 16:00 h
Cocktail a Casa Club Lakes.

15:00 – 15:30 h
Approach solidari.

15:30 – 16:30 h
Lliurament premis i sorteig.

Reglament

Otganització

L’organització va a càrrec de la Fundació PortAventura, la gestió tècnica la dirigeix el Infinitum Golf.

Modalitat

SCRAMBLE PARELLES
18 forats Shot Gun

Classificacions

  • 1ª Categoria Handicap
  • 2ª Categoria Handicap
  • Handicap
  • Scratch

Entitats
beneficiàries

Aprodisca

APRODISCA (Asociación Pro Personas con Disminución Psíquica de la Conca de Barberà) és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat, que va ser creada en 1983 i compta amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar, recursos i programes en l’àmbit de la integració social i laboral.

L’entitat ha desenvolupat una llarga i experimentada trajectòria en la generació, gestió i manteniment de serveis i dispositius per a persones que es troben en situacions amb necessitat d’atenció especial, promovent la seva qualitat de vida i la integració social i laboral mitjançant el disseny, execució i manteniment de serveis terapèutics, rehabilitadors, laborals, formatius, residencials i d’oci.           

Taller Baix Camp

El Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.      

El model d’entitat aposta decididament pel suport integral i de qualitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, treballant per a oferir tots els suports i oportunitats que necessitin per a portar una vida feliç i el més independent i normalitzada possible, des de la seva finalització de l’etapa escolar fins a la vellesa.           

Des de fa més de 40 anys en el Taller Baix Camp, totes les accions i projectes que realitzem estan centrats en la persona, atenent les seves demandes i necessitats, buscant i oferint-los els suports necessaris per a aconseguir la seva màxima integració social, laboral i personal.

PortAventura Dreams

És un projecte de la Fundació PortAventura que consisteix en un Village situat dins del resort de PortAventura World i que ofereix una experiència única a nens que pateixen malalties greus i les seves famílies. L’objectiu principal és la cerca d’un efecte positiu des d’un punt de vista psicològic sobre la recuperació d’aquests nens, al mateix temps que permet alimentar nous moments d’unió familiar.       

COM ARRIBAR-HI

INFINITUM Mediterranea Beach & Golf Community

Camí de Racó s/n,
43481 La Pineda, (Tarragona)

CAMPO INFINITUM LAKES

El Camp Lakes envolta la zona dels aiguamolls de la Sèquia Major, qualificada com a espai d’interès natural. Un ambient i un paisatge de caràcter mediterrani perfectes per a relaxar-se.

Aquest és el camp, amb disseny LINKS, més tècnic dels tres, un autèntic repte per a qualsevol golfista.

  • Parell 71
  • 18 forats dissenyats per  Greg Norman
  • Camp de pràctiques, putting green i chipping green
  • Restaurant
  • Casa Club
  • Pro-shop

Galeria

1r torneig – 2015

2n torneig – 2016

3r torneig – 2017

4t torneig – 2018

ALTRES
EDICIONS

El Torneo de Golf Benéfico de la Fundación PortAventura: Un Camino de Solidaridad y Compromiso

El Torneig de Golf Benèfic de la Fundació PortAventura: Un Camí de Solidaritat i Compromís
El Torneig de Golf Benèfic de la Fundació PortAventura ha recorregut un camí de solidaritat i compromís des del seu inici en 2015. A través de vuit edicions, ha demostrat que el golf no sols és un esport apassionant, sinó també una poderosa eina per a generar un impacte positiu en la societat. Cada any, golfistes i empreses s’uneixen en un esforç conjunt per a marcar la diferència i contribuir a un món millor a través d’aquesta iniciativa única i solidària.         

Cada any, la recaptació generada pel torneig s’ha distribuït equitativament entre diferents entitats benèfiques o projectes. Hospitals, organitzacions sense ànim de lucre i projectes de suport a persones en situació de vulnerabilitat són alguns dels beneficiaris de les donacions generades en el Torneig de Golf Benèfic de la Fundació PortAventura.

5è torneig – 2019

6è torneig – 2021

7è torneig – 2022

Colaboradors principals

Organiza

EMPRESAS
COLABORADORAS